کیفیت غذای شرکتی
نوشته شده توسط : ساناز

با این حال، یک شرکت موفق با محیط کاری خوب مجموعه‌ای از غذاهای آبپز، سرخ شده یا گریل همراه با سبزیجات فراوان را در منوی روزانه خود دارد. تنوع در سبک پخت غذاها مزه‌های متفاوتی را بوجود می‌آورد و تقریبا تمام سلایق را راضی می‌کند. داشتن منو روزانه با یک یا دو غذای سنتی، کسل کننده و تکراری خواهد بود و کارمندان را از غذاهای شرکتی دلسرد و دلزده می‌کند.

اگر در حال حاضر منو سالمی برای کارمندان خود ندارید یا منوی محدودی دارید، توصیه می‌کنیم در سفارش غذای خود تجدید نظر کنید. با گنجاندن غذاهای متنوع و مغذی‌تر، احتمالاً شاهد تغییرات ارزشمندی در بهره‌وری، عملکرد و روحیه کلی شرکت خواهید بود.

بنابراین، اگر از بهترین تهیه غذاهای تهران سفارش می‌دهید از آن‌ها بخواهید یک منو متنوع برای یک ماه تنظیم کنند که شامل تمام سبک‌های غذایی باشد.

سفارش آنلاین غذای شرکتی

کیفیت غذای شرکتی

برای انتخاب بهترین کترینگ، کیفیت غذا همیشه حرف اول را می‌زند. طعم، عطر، بافت، رنگ و ظاهر غذا فاکتورهای مهم تشخیص کیفیت بهترین غذای شرکتی هستند. کترینگ‌های حرفه‌ای توجه ویژه‌ای به کیفیت غذا دارند. کیفیت خوب مستلزم رعایت نکات آشپزی، مواد اولیه تازه و تجربه آشپزی است. همچنین، کیفیت بالای غذا به معنای رعایت تمام نکات بهداشتی و توجه به تازگی غذاها است. غذاهای سالم و بهداشتی با کیفیت، رضایت و عملکرد کارکنان را افزایش می‌دهند.

سفارش آنلاین غذای شرکتی

هرجه عطر غذا دل‌انگیزتر باشد رغبت کارکنان برای صرف غذا بیشتر می‌شود. عطر غذاهای ایرانی و فرنگی تحت تاثیر ادویه‌ها و سبزیجات تازه است. طعم نیز به مواد اولیه بستگی دارد. سبزیجات تمیز و تازه، گوشت قرمز، مرغ یا ماهی باکیفیت و چاشنی‌های خوشمزه طعم غذا را بی‌نظیر می‌کنند. نحوه پخت غذاها و استفاده از بهترین دستورالعمل‌ها برای طبخ غذا نیز بر کیفیت غذا تاثیرگذار هستند. نتیجه رعایت تمام این موارد همراه با تبحر و تجربه سرآشپز، طبخ بهترین غذای شرکتی با طعم و ظاهر عالی خواهد بود.

نحوه پخت غذاها

غذاهای سازمانی به میزان بالا تهیه می‌شوند. یک کترینگ می‌تواند چندین مدل غذای ایرانی و فرنگی را در یک روز طبخ کرده و بین کارکنان چندین شرکت توزیع کند. سرآشپزهای کترینگ وظیفه برنامه ریزی، هدایت و طبخ غذاها را دارند. این افراد مسئول اطمینان از تازه بودن مواد غذایی، تمیزی فضاهای کاری و رعایت استانداردهای ایمنی آشپزخانه هستند.

مسلما پخت و پز چندین پرس غذا در روز، کاری پر استرس و دشوار است. آشپزها و کارگران کترینگ برای این کار آموزش دیده‌اند و به خوبی از پس آن بر می‌آیند. با این حال، رعایت چند نکته در طبخ بهترین غذای شرکتی بسیار مهم است:

برای پخت غذاهای سازمانی باید مواد اولیه پس از خریداری، تمیز شده و ذخیره شوند. معمولا سبزیجات تازه از یک تا دو روز قبل آماده می‌شوند. برخی از مواد اولیه مانند چاشنی‌ها و ادویه‌ها نیز به میزان بالا خریداری شده و انبار می‌شوند. توجه به تاریخ انقضاء محصولات و نحوه ذخیره‌سازی آن‌ها بسیار مهم است.

رعایت بهداشت باید در الویت تهیه بهترین غذای شرکتی باشد. وسایل و ابزار مهم آشپزی مانند تخته‌های کار و ظروف مواد خام و غذای پخته باید همیشه شسته و تمیز شوند. همچنین، هنگام آشپزی استفاده از دستکش و کلاه نباید فراموش شود.

گوشت قرمز، مرغ و ماهی باید با دمای مناسب طبخ شوند. همچنین، شرایط نگه‌داری مواد خام در یخچال نیز باید رعایت شود و تمام مواد یخچالی باید در دمای مناسب ذخیره شوند تا از فساد آن‌ها جلوگیری شود. طبخ غذاها باید در زمان مناسب از یک روز قبل یا صبح زود شروع شود و گرم و تازه به دست مشتری برسد.

معمولا نحوه سرویس‌دهی بین کترینگ و شرکت به صورت توافقی از قبل تعیین می‌شود. سبک سلف سرویس، ظروف مخصوص سلف، بشقاب‌های چینی یا پکیج بسته بندی شده از گزینه‌های متنوع سرو غذاها هستند. سرو غذا به هر کدام از روش‌ها مزایای خود را دارند. به عنوان مثال سرو غذای شرکتی در ظروف یا بشقاب‌ها به کترینگ‌ها این امکان را می‌دهد که مقدار غذای استفاده شده را کاملاً کنترل کنند، که در نتیجه منجر به کاهش ضایعات غذا و کاهش هزینه‌ها می‌شود.

قیمت غذای شرکتی

مهمترین عامل تاثیرگذار بر قیمت غذای شرکتی، کیفیت و تنوع غذاها است. اکثر شرکت‌های کترینگ سعی می‌کنند بهترین غذاهای ایرانی و فرنگی را با کیفیت برتر و قیمت مقرون به صرفه به تمام شرکت‌ها، سازمان‌های بزرگ و کارخانجات عرضه کنند. غذاهای ایرانی با مواد درجه یک و تازه، طعم بی‌نظیری دارند و موجب رضایت کارکنان می‌شوند. کیفیت علاوه بر طعم، سلامت غذا را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. از این رو، توصیه می‌شود غذای کارکنان شرکت خود را از کترینگی تهیه کنید که بر این موضوع متعهد باشند





:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 آبان 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: